Chanoeka sameach!!

Beste Lezer, 

Het is te laat voor het begin en te vroeg voor het einde. Toch wensen we u namens De Vrijdagavond chanukah sameach én een gelukkig 2023. U heeft nog net even tijd de latkes er af te trainen, over een week moet u aan de oliebollen!

Er zijn veel mensen die dit jaar hebben bijgedragen aan het succes van ons snel groeiende magazine. Allereerst de schrijvers die ons iedere keer weer voorzien van mooie verhalen, scherpe analyses en sterke opinies. Maar ook onze eindredacteur Wanda F Bloemgarten die al die stukken redigeert en opmaakt. En natuurlijk ook de mensen die ons dit jaar hebben gesteund met een donatie. 

Het komend jaar gaan we ons best doen om u weer te verrassen en te inspireren. En dat kunt u natuurlijk zelf ook door een bijdrage te schrijven. Want De Vrijdagavond wordt niet alleen gemaakt voor u, maar ook door u!

Robbert Baruch, Daniel Goudeket, Ilan Roos, Sarah Withlau

bestuur van de Stichting Hallo Joods, uitgever van De Vrijdagavond

Laat De Vrijdagavond leven: neem het aantal latkes dat u heeft gegeten, tel daar het aantal oliebollen bij dat u gaat eten (voelt u zich al schuldig?) en geef dat aantal in € , of een veelvoud als donatie aan De Vrijdagavond.

Voor uw gemak: scan deze QR code, of gebruik de betaallink. Dank u wel!

QR code voor financiele steun aan De Vrijdagavond
QR code voor financiële steun
aan De Vrijdagavond

Betaalverzoek voor donatie aan De Vrijdagavond. Je kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen.


cover: Chanoekia speciaal gemaakt voor De Vrijdagavond, tevens de zesde dag Chanoeka 2022, beeld: Françoise Nick

Over Ilan Roos 20 Artikelen
Ilan Roos (Tel Aviv, 1965) is managementconsultant op het gebied van branding en marketing. Hij studeerde economie en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ilan is sportfanaat en zelfbenoemd challekoning van de Amsterdamse Pijp, waar hij met vrouw en zonen woont.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*