Gefaccineerd

Die kleine buisjes met vloeistof moeten redding brengen en staan symbool voor het licht aan het einde van de tunnel. Ik hoop met heel mijn hart dat iedereen het einde van die tunnel haalt.

Zeker maken wij die, we weten alleen nog niet wanneer ze klaar zijn en of ze goedgekeurd worden. Weet u, doet u mij er toch maar vast 5 miljoen. Niet te geloven toch. En o ja, voordat ik het vergeet: wel bewaren op -70 Celsius.

Onze regering heeft het grootste aantal vaccins besteld bij Janssen, dat klinkt tenminste lekker Nederlands, Pfizer is echt lastig uitspreken. Wel een leuke actie van Pfizer vond ik: nu geen 5 maar 6 vaccins uit één buisje. Sla uw slag.

Heeft u al een priklocatie in de buurt? We gaan iedereen prikken. Mijn kinderen heb ik nog netjes laten inenten. Maar dat is voorbij, we gaan prikken. En wat blijkt? Israël prikt het snelst en Nederland loopt ver achter. Hadden de Zionisten dan toch gelijk?

Laten we hopen dat de farmaceuten ons tijdig van voldoende doses zullen voorzien zodat onze machteloosheid zal verdwijnen en we eindelijk weer gewoon kunnen doen.

Over Ralph Levie 23 Artikelen
In 1955 geboren in de Mediene, in het dorp Dieren waar hij zich inzette voor de renovatie van het lokale sjoeltje. Hij studeerde andragologie aan de UvA en theater in Parijs en Brussel. Hij werkte 18 jaar bij het Joods Historisch Museum. Startte in 2012 zijn eigen bedrijf &Lev voor advies en ondersteuning bij fondsenwerving. Joodse humor houdt hem op de been en via dialoog zoekt hij contact met de ander.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*