Ongegeneerde reclame voor koosjer geestesvoer

logo oude De Vrijdagavond

Hoe zou u het vinden als een vriend of vriendin u attent maakt op een artikel uit De Vrijdagavond? Dat zou u waarschijnlijk best waarderen. 

De vraag die dit oproept is of u wel voldoende vrienden attent hebt gemaakt op het bestaan van De vrijdagavond. Waarschijnlijk zijn er best nog wat vrienden of kennissen die u gratis abonnee kan maken. En die kunnen u dan vervolgens wijzen op een leuk artikel dat u door de waan van de dag even ontschoten is. 

Om u daar een beetje bij te helpen hebben wij van De Vrijdagavond onderstaand plaatje bedacht. Stuur het door zodat iedereen zich kan aanmelden en ervan kan genieten.

Extra: ook verkrijgbaar als echte kaart op sterk papier A5 formaat (zoals een ansichtkaart).

Verwen-pakket

De marketingafdeling van De Vrijdagavond heeft zelfs een beloningssysteem ingesteld. Als wij via u tien nieuwe lezers kunnen verwelkomen dan krijgt u het De Vrijdagavond-verwen-pakket. Dat bestaat uit twee challes gebakken door de zelfbenoemde challekoning van de Amsterdamse Pijp (aldaar op te halen) en een warme groet van de redactie.

Stuur ‘m door

Stuur deze post door of klik op de link naar de aanmeldpagina met het inschrijfformulier (even naar beneden scrollen). En denk aan de beloning: die mooie challes!

Bij voorbaat dank voor uw steun!

Over Ilan Roos 17 Artikelen
Ilan Roos (Tel Aviv, 1965) is managementconsultant op het gebied van branding en marketing. Hij studeerde economie en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ilan is sportfanaat en zelfbenoemd challekoning van de Amsterdamse Pijp, waar hij met vrouw en zonen woont.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*