Help! De Vrijdagavond groeit

tekening Eva Elbaum

Daarom zoeken we nu enthousiaste vrijwilligers als beeldredacteur en redactie-assistent.

Ben je handig met beeld of tekst dan is dit de kans om je verder te bekwamen. Of ben je een senior met wat extra tijd die graag Team De Vrijdagavond komt versterken? Reageer dan nu op deze oproep.

Beeld

We houden van beeld, oud beeld zoals in onze illustere voorganger, en gloednieuw. Bewegend of still, een montage, tekening of eigen foto… kom onze artikelen verfraaien met jouw beeld.

logo oude De Vrijdagavond

Daarnaast zoekt de nieuwe beeldredacteur passend beeld bij verschillende artikelen, zorgt ervoor dat elk beeld het juiste formaat heeft en de goede credits krijgt. Het maken van eigen beeld wordt zeer gewaardeerd. Handigheid met social media is een pré.

Tekst

De redactie-assistent ziet elke komma en punt, kent de Nederlandse taal perfect en geniet ervan leesbare zinnen te maken. De assistent draait volledig mee met de eindredacteur en redigeert wekelijks een paar stukken. Handigheid met WordPress en met social media zijn extra kwaliteiten die je meebrengt. 

Interesse?

Stuur een mailtje met je motivatie en wat voorbeelden van je werk naar de eindredacteur Wanda F Bloemgarten. Reactie gegarandeerd!


cover illustratie: het waait in de kamer, acryl op papier 70×90 (h*b), door Eva Elbaum

Over Bloom 138 Artikelen
Achter Bloom gaat Wanda F Bloemgarten schuil. Socioloog en wetenschapsjournalist, onder meer Elsevier Science Publishers. Voor het NIW ontwikkelde zij de academische rubriek Periodica Judaica. Liefhebber van swingende diensten, actuele kunst en minimal music. Lid van NIHS/Amos en twee tennisclubs. Mede-oprichter en eindredacteur van De Vrijdagavond.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*